Meediot

Yleishäiriössä, TV2:lla alkaa näköjään 8-osainen dokumenttisarja “Meediot“:

“Kahdeksanosaisen Meediot-dokumenttisarjan päähenkilöille, kolmikymppisille Tanjalle ja Tuijalle henkien kanssa kommunikointi tai muut useimpien mielestä selittämättömiltä tuntuvat jutut eivät ole mystinen saati naurettava asia, vaan täysin luonteva osa arkea.Siinä missä Tuijalla on ollut spiritistisiä kokemuksia jo pienestä asti, Tanjalla kiinnostuminen ja virittäytyminen tapahtuivat myöhemmin. Kummatkin myös opiskelevat meediokoulussa Keijon, sarjan kolmannen keskushahmon kanssa.”

Moni kristitty varmaan ajattelee, ettei tuollainen kuolleiden tai muiden henkien kanssa kontaktissaoleminen ole mahdollista ollenkaan, mutta onhan se toki – esim. 1. Samuel 28. kertoo tapauksen:

“Vaimo kysyi: “Kenen minä nostatan sinulle?” Hän vastasi: “Nostata minulle Samuel”. Mutta kun vaimo näki Samuelin, huudahti hän kovalla äänellä. Ja vaimo sanoi Saulille: “Miksi olet pettänyt minut? Sinähän olet Saul.”Kuningas sanoi hänelle: “Älä pelkää. Mitä sinä näet?” Vaimo vastasi Saulille: “Minä näen jumal’olennon nousevan maasta”. Hän kysyi häneltä: “Minkä näköinen hän on?” Vaimo vastasi: “Vanha mies nousee ylös, viittaan verhoutuneena”. Niin Saul ymmärsi, että se oli Samuel, ja kumartui kasvoilleen maahan ja osoitti kunnioitusta. Ja Samuel sanoi Saulille: “Miksi sinä olet häirinnyt minua ja nostattanut minut?”

Nyt kun muistetaan, että se on mahdollista, voidaankin sitten nauttia Jumalan mielipiteestä tämmöiseen liittyen:

“Ja kun he sanovat teille: “Kysykää vainaja-ja tietäjähengiltä, jotka supisevat ja mumisevat”, niin eikö kansa kysyisi Jumalaltansa? Kuolleiltako elävien puolesta?” (Jes.8)

Tuossa on järkeä, mitä Hän sanoo…

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Juttuja. Bookmark the permalink.

Comments are closed.