HOTS

Healing on the streets – Mitä ja miksi?

Healing ont the streets, vapaasti suomennettuna “parantamista kaduilla”, on alunperin Pohjois-irlantilaisen Mark Marxin Causeway Coast Vineyard- seurakunnassa aloittama katuevankeliointimuoto. HOTS eli Healing on the streets on erinomainen käytännön harjoituspaikka jokaiselle kristitylle päästä aivan oikeasti käsiksi siihen, mitä Jeesus käski tehdä: Matt.10:8

Erona esim. healing rooms- toimintaan on vain se, että, kuten nimikin kertoo, HOTS tehdään kaduilla, ostoskeskuksissa yms. eli paikoissa, missä normaalit ihmiset ovat, ei seurakunnissa tai muissa erikseen mainituissa tiloissa. Etuna on se, että HOTS kohtaa sellaisia ihmisiä, jotka eivät suurin surminkaan tulisi seurakuntaan tai muuhun rukoustapahtumaan.

Kun osallistut HOTSiin, siitä hyödyt sekä sinä, että maailma:

Kristitty hotsaaja:

  • opimme kohtaamaan ihmisiä siellä, missä he liikkuvat
  • voitamme pelkomme helpommin toimiessamme ryhmänä
  • opimme osoittamaan Jumalan rakkautta ihmisille
  • löydämme omat lahjamme helpommin käytännön palvelutyössä
  • alamme ymmärtää, mitä me olemme Kristuksessa ja mikä auktoriteetti meillä on
  • saamme olla mukana lähes uskomattomissa Jumalan ihmeissä!

Maailma:

  • ihmiset saavat löytää Jumalan supersuunnitelman Jeesuksessa
  • Sana vahvistetaan sitä seuraavin merkein Isän lupauksen mukaan, mm. sairaat parantuvat

Jos nyt mietit mielessäsi, että ei se tämmöinen hihhulointi toimi nykymaailmassa, niin totea itse se käytännössä. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää siitä, miten HOTS kannattaa toteuttaa ja mitä siinä on hyvä ottaa huomioon, ota yhteyttä Love Attack Finlandiin sivun alalaidan yhteystietojen kautta, voimme tulla vaikka kouluttamaan porukkanne!

Jos ajattelet, ettet voi tehdä tuollaista, koska sinulta puuttuu voitelu, voima tai mikä tahansa viitta, minulla on sinulle hyviä uutisia: Et tarvitse mitään, mitä sinulla ei Jeesuksessa jo ole! Sinussa asuu se Jumalan Henki, joka herätti Kristuksen kuolleista ja se riittää kaikkeen. Sinulla on jo voitelu!

Esimerkkivideo ala Todd White:

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.