Suomen vihkiminen Saatanalle

Turun Hengentieteen seura on päättänyt järjestää rituaalin Suomen vihkimiseksi Saatanalle ja Luciferille lauantaina 8.12.2012, vastavetona sille, että katoliset aikovat vihkiä Suomen Neitsyt Marialle. Tämä on aiheuttanut panikointia ja innostusta kristittyjen keskuudessa. Pöh.

Täyttä roskaa, ei aiheuta toimenpiteitä.

Ensinnäkin, Raamattu ei näytä minkäänlaista vihreää valoa Marian-palvonnalle. Tämä typerä Jumalanäitikultti, mitä katoliset harrastavat, on sekin täyttä roskaa. Sanassa tätä Maria-kulttia käsitellään hyvin yksinkertaisesti:

“Niin hänen tätä puhuessaan eräs nainen kansanjoukosta korotti äänensä ja sanoi hänelle: “Autuas on se kohtu, joka on kantanut sinut, ja ne rinnat, joita olet imenyt”. Mutta hän sanoi: “Niin, autuaat ovat ne, jotka kuulevat Jumalan sanan ja sitä noudattavat” (Luuk.11:27-28)

Koska Sana ei tue, vaan päinvastoin useassa kohdassa kieltää palvomasta tai rukoilemasta ketään ihmistä tai enkeliä, miksi kristityt eivät ole kauhistuneet sitä, että katoliset vihkivät Suomen Neitsyt Marialle – sehän on yhtä paljon väärin ja harhaoppia, kuin vihkiminen Saatanalle?

Toisekseen, mitä vihkimiseen Saatanalle tulee, sekin on täydellistä roskaa ja peruste löytyy myös Sanasta:

“Kuin liitävä lintu, kuin lentävä pääskynen on aiheeton kirous: ei se toteen käy.” (San. 26:)

Onko Kristus meissä todella niin arka ja heikko, että tämmöiseen hölmöilyyn pitää edes reagoida? Hmm, toisaalta itsekin juuri tässä reagoin 😉

Emmeköhän me Hänessä ole tämmöisen yläpuolella. Voihan joku vihkiä Suomen vaikka naapurin Reijolle. Reijo on yhtä todellinen, kuin Saatana, mutta siltikään se ei hetkauttaisi Suomea suuntaan tai toiseen.

“Lapsukaiset, te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa.” (1.Joh.4:4)

P.S. Jos ajattelit nyt alkaa käymään hengellistä sodankäyntiä kuitenkin, lue ensin artikkelimme.

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Juttuja. Bookmark the permalink.

Comments are closed.