Vesileikki

Yle uutisoi mielenkiintoisen jutun:

“Geologit ovat löytäneet merkkejä valtavan suuresta maanalaisesta vesimassasta, joka on sitoutunut lähes 70maapallo+maa+avaruudesta+ilmakehä+pohjoisnapa0 kilometrin syvyydessä sijaitsevaan mineraalikerrokseen. Tutkimustulosten mukaan kyseessä olisi järkyttävä määrä vettä – yhteensä kolme kertaa niin paljon kuin kaikissa maanpäällisissä merissä yhteensä.”

Room. 1:20 sanoo:

“Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä”

Tämä on kerrassaan mainio juttu…

1.Moos kertoo luomisesta tuttuun tapaan, mutta kiinnitä huomio korostettuihin kohtiin:

“Alussa loi Jumala taivaan ja maan.
Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä.
Ja Jumala sanoi: “Tulkoon valkeus”. Ja valkeus tuli. Ja Jumala näki, että valkeus oli hyvä; ja Jumala erotti valkeuden pimeydestä.
Ja Jumala kutsui valkeuden päiväksi, ja pimeyden hän kutsui yöksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, ensimmäinen päivä.
Ja Jumala sanoi: “Tulkoon taivaanvahvuus vetten välille erottamaan vedet vesistä”.
Ja Jumala teki taivaanvahvuuden ja erotti vedet, jotka olivat taivaanvahvuuden alla, vesistä, jotka olivat taivaanvahvuuden päällä; ja tapahtui niin.
Ja Jumala kutsui vahvuuden taivaaksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, toinen päivä.
Ja Jumala sanoi: “Kokoontukoot vedet, jotka ovat taivaan alla, yhteen paikkaan, niin että kuiva tulee näkyviin”. Ja tapahtui niin.”

Siis aluksi Hän loi taivaan ja maan, mutta kaikki oli tyhjää ja autiota, eikä missään ollut mitään, kun mitään ei oltu keritty vielä luomaan, MUTTA siellä oli vettä jo heti vaiheessa 1. ja Hänen Henkensä liikkui vetten päällä.

Miksi siellä oli vettä? En tiedä.

Sitten Hänen piti erottaa vahvuuden yläpuolella olevat vedet alapuolella olevista vestistä ja vasta sen operaation jälkeen Jumala teki meret ja kuivan maan täällä pallon pinnalla ja loi sitten kaikkea muuta. Siis piti erottaa “ylhäällä” olevat vedet “alhaalla olevista”. En tiedä, mitä tämä tarkoittaa… mutta jos näin ei olisi tehty, ilmeisesti olisimme hukkuneet heti kättelyssä.

Enivei, vedellä on ollut näemmä luomisessa iso rooli ja se on ollut jotain infernaalisesti muuta, kuin meidän käsittämämme meri/vesi. Vettä oli massoittain heti alkuluomisen jälkeen, se piti erotella “ylös ja alas” taivaanvahvuuden avulla ja sitten päästiin järkevästi funtsimaan meriä ja maita.

Oma teoriani tästä on (saa nauraa), että maailmankaikkeus ei ole ääretön tms. kuten eräät väittävät, vaan jos olisi mahdollista mennä riittävän pitkälle avaruudessa, tulisi vastaan vettä. Sitä vettä, mikä oli luomisessa se taivaanvahvuudella erotettu yläpuolinen vesi. Jumala laittoi tähdet, kuut yms. nimenomaan taivaanvahvuuteen paistamaan:

“Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia,ja olkoot valoina taivaanvahvuudella paistamassa maan päälle” (1.Moos.1)

Siis taivaanvahvuus = avaruus, jossa kuu, aurinko ja tähdet ovat.

Avaruus siis Sanan mukaan erottaa yläpuoliset vedet alapuolisista 😉

Asiaan: Mielestäni tämä tiedemiesten löytö maan sisäisestä massiivisesta vesivarannosta on kepin toinen ääripää ja toinen pää on sitten tuo universumimme kaukaisin paikka, jonka jälkeen taas törmätään vesimassoihin. Tämä löytö osaltaan kertoo siitä vesileikistä, jonka Jumala leikki luodessaan tämän kaiken ja vedellä todellakin oli suuri merkitys. Sekin on jännä juttu, että Nooan aikaan kun meni Jumalalla hermot, hän päätti nimenomaan hukuttaa kaiken halutessaan peruuttaa koko luomisen…

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Juttuja. Bookmark the permalink.

Comments are closed.